Lappsetin Newsletterit

1. Lähtötilanne

1. Lähtötilanne

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikkipaikkavälinevalmistajista. Lähtökohtana Lappsetilla oli löytää helppokäyttöinen sähköpostiviestinnän työkalu, jonka käyttö on mahdollisimman mutkatonta ja suoraviivaista. Työkalun tuli taipua myös ketterästi kansainväliseen käyttöön, koska käyttäjiä oli Suomen ohella muun muassa Saksassa. Erittäin tärkeänä kriteerinä pidettiin myös yhteistyökumppanin luotettavuutta ja palvelun toimivuutta.

2. Suunnittelu ja toteutus

2. Suunnittelu ja toteutus Lari Suomalainen Drag & Drop -editorilla tehtäessä pohja mukautuu viestijän sisällön ehdoilla, ei toisinpän. Uusi editori on ollut tosi tykätty asiakkaiden keskuudessa. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Koodiviidakko Oy

Lappsetin uutiskirjeen suunnittelua ja toteutusta ohjasivat vahvasti viestinnälliset tarpeet. Pohjan graafisen ilmeen suunnittelusta vastasi mainostoimisto ja tekninen toteutus tehtiin Postiviidakon Drag & Drop -editorille. Drag & Drop editorilla toteutettuna sisällönhallinta ja uutiskirjeiden tekeminen koettiin tehokkaaksi ja nopeaksi.

3. Lopputulos

Katso kuva 3. Lopputulos Irma Kuukasjärvi Postiviidakko on erinomainen uutiskirjetyökalu. Olemmekin ottaneet sen käyttöön jo useammassa maassa. Irma Kuukasjärvi Viestintäpäällikkö, Lappset Group Oy

Lappset Groupilla on nyt käytössään helppokäyttöinen ja tehokas työkalu niin ulkoiseen kuin sisäiseen viestintään. Asiakkaan kokemukset sekä järjestelmästä että yhteistyöstä Koodiviidakon kanssa ovat olleet pelkästään positiivisia. Suurena plussana asiakas kokee myös Koodiviidakon halun kehittää järjestelmää entistä käyttäjäystävällisemmäksi.

Asiakkaiden suusta

Postiviidakko on ollut tehokas ja kilpailijoihinsa nähden todella helppokäyttöinen. Saamme markkinointimme toimivuudesta selkeitä raportteja, joiden avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti
Olli Ikäheimo Toimitusjohtaja, Ikistoori Oy
Arvostamme etenkin sitä, että sähköpostien kuvat latautuvat itsestään. Kohdennetut viestit syntyvät helposti ja nopeasti ja saamme kaikesta kattavat ja selkeät raportit – Postiviidakko on täyttänyt kaikki toiveemme.
Suvi Aalto eCommerce Manager, Oy Nordic Moneta Ab

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä

Haluan kehittää viestintääni

Sähköposti:
Yritys: