Postiviidakon ominaisuuksia

Postiviidakko on markkinoiden monipuolisin uutiskirjetyökalu

Postiviidakko on markkinoiden monipuolisin uutiskirjetyökalu Lari Suomalainen Paraskin työkalu vaatii rinnalleen toimivan palvelun ja tuen. Yhteyshenkilömme auttavat ja opastavat aina tarvittaessa. Lari Suomalainen Globat Head of Sales, Liana Technologies

Postiviidakko on tärkeä työkalu sadoille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Sähköpostimarkkinointi ja -viestintä vaatii ajanmukaiset ja kattavat työkalut toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla käyttäjänsä eduksi. Postiviidakko sisältää kaiken tarvittavan nykyaikaisen sähköpostimarkkinoinnin ja -viestinnän toteuttamiseen aina sähköpostin lähettämisestä mittaamiseen ja integraatioihin saakka.

Pyydä demo

Viestin muokkaaminen ja luominen - Uusi Drag & Drop -editori

Viestin muokkaaminen ja luominen - Uusi Drag & Drop -editori

Uusi Drag & Drop -editori mullistaa käsityksesi viestin luomisesta. Editorin avulla rakennat uutiskirjeesi helposti osioista – sinun tarvitsee vain raahata ja pudottaa kuva- ja tekstipaikat haluamaasi kohtaan, lisätä sisällöt ja laittaa viestisi maailmalle.

 • Kasaa kokonaisuus helposti osioista.
 • Drag & Droppaa kuvat viestiin – vaikka suoraan työpöydältäsi.
 • Järjestele kuva- ja tekstipaikat vaivattomasti haluamallasi tavalla.
 • Sisältää myös ominaisuudet muun muassa A/B-testaukseen ja osioiden personointiin.

Katso kuvaKysy lisää ›

Analytiikasta tehoja viestintään - Postiviidakon monipuoliset raportit

Analytiikasta tehoja viestintään - Postiviidakon monipuoliset raportit

Analytiikan avulla tiedät mikä toimii ja mitä kehittää. Lähetyksen tehosta kertovia raportteja voit myös jakaa muille raportinjakotoimintomme avulla. Postiviidakosta löydät muun muassa seuraavat raportointiominaisuudet:

 • Klikkaus- ja avausseuranta (Click-Through-Ratio ja Open-Ratio)
 • Lähetetyn viestin Heatmap (kuumat ja kylmät linkit)
 • Kirjeen peruuttaneet ja vialliset osoitteet
 • Single Customer View (SCV) - yksittäisen vastaanottajan profiili ja reagointi eri kampanjoihin
 • Analytiikka käytetyistä sähköpostiohjelmista ja mobiili/desktop-seuranta
 • Integraatiot 3. osapuolen seurantatyökaluihin (muun muassa Google Analytics, Snoobi, Baidu...)

Katso kuvaKysy lisää ›

Landing Sites – laskeutumissivujen avulla optimoit markkinointikirjeesi tulokset

Landing Sites – laskeutumissivujen avulla optimoit markkinointikirjeesi tulokset

Tutkimusten mukaan hyvin tehdyt laskeutumissivut (Landing Sites) tehostavat sähköistä markkinointiasi moninkertaisesti. Toteuttamalla personoituja ja käyttäjäystävällisiä laskeutumissivustoja varmistat, että kohderyhmäsi saavuttaa varmasti asettamasi tavoitteen. 

 • Luo helposti uutiskirjeiden ja mainoksien laskeutumissivut.
 • Luo sivuja tuotelanseerauksiin, liidien generointiin, kampanjoihin tai kilpailuihin.
 • Kehitä sivustoja eteenpäin mittaamalla ja vertaamalla laskeutumissivuja Google Content Experiments -työkalun avulla.

Kysy lisää ›

Muita Postiviidakon ominaisuuksia

Tilaajien kerääminen

Postiviidakon mukana saat aina uutiskirjeesi ilmeellä tehdyn tilaussivun, jonka voit upottaa esimerkiksi verkkosivustolle tai Facebookiin. Kirjeen tilaus voidaan myös integroida osaksi verkkokaupan tilausprosessia tai liittää vaikkapa osaksi messuilla olevaa kilpailua. Opt-in sähköpostirekisterin keräämisen tärkeyttä ei voi korostaa liiaksi.

Katso kuvaKysy lisää ›

Tilaajien hallinta

Onnistuneeseen sähköpostimarkkinointiin tarvitaan taustatietoja. Uutiskirjeen tilaukset ja peruutukset päivittyvät Postiviidakossa automaattisesti tilaajien hallintaan eikä manuaalista työtä tarvita. Voit myös tallentaa tilaajistasi mitä tahansa kohdentamisen kannalta olennaisia tietoja, kuten paikkakunnan tai kiinnostuksen kohteet. Tilaajiasi voit tarkastella listoittain tai yksittäisen tilaajaprofiilin (Single-Customer-View, SCV) avulla.

Katso kuvaKysy lisää ›

Postituslistojen hallinta

Postituslistojen hallintanäkymässä voit perustaa vastaanottajalistoja eri tarpeisiin. Esimerkiksi sisäinen henkilökuntalista, jälleenmyyjien lista, kumppanilista ja prospektilista. Postiviidakolla voit myös rajata listoja vastaanottajien ominaisuuksien perusteella. Näin voit esimerkiksi poimia listastasi vain tietyllä alueella asuvat henkilöt ja kohdentaa heille sopivan sähköpostikampanjan.

Katso kuvaKysy lisää ›

Sähköpostiviestien ajastus

Lähetämme maailmanlaajuisesti liki miljardi sähköpostia vuodessa. Kokemustemme mukaan oikea lähetysaika voi lisätä viestiesi tehoa jopa yli 50 %. Viestien ajastus -ominaisuuden löydät Postiviidakosta vakiona. Lähettässäsi ulkomaille voit myös valita ajastukseen eri aikavyöhykkeen.

Kysy lisää ›

Tekstiviestien lähetys

Postiviidakolla lähetät näppärästi myös tekstiviestit ja SMS-kampanjat. Uutiskirjeiden tapaan tekstareille luodaan Postiviidakkoon oma viestipohja, johon tekstit lisätään. Työkalullamme voit toteuttaa myös kaksisuuntaiset SMS-kampanjat, kuten asiakastyytyväisyyskyselyt.

Kysy lisää ›

Tiedostojen hallinta ja kuvien optimointi

Sisäänrakennetulla kuvien ja liitetiedostojen hallintatyökalulla voit kätevästi vaihtaa uutiskirjeiden kuvia tai ladata liitetiedostoja linkiksi kirjeeseesi. Postiviidakko skaalaa ja optimoi kuvat automaattisesti oikeaan kokoon.

Katso kuvaKysy lisää ›

Viestipohjien hallinta

Postiviidakon avulla saat viesteihin näyttävyyttä ja ammattimaisen otteen. Viestipohjien ulkoasuna ei käytetä "valmispohjia", vaan pohjat suunnitellaan aina asiakkaan tarpeisiin joko meidän tai mainostoimiston toimesta. Voit lisätä kokonaisuuteen myös tervetuloaviestin.

Katso kuvaKysy lisää ›

Sisällönsuodatus ja A/B-testaus

Sisällönsuodatus-ominaisuuden avulla voit tehdä helposti uutiskirjeestäsi erilaisia versioita vastaanottajien ominaisuuksiin perustuen. Postiviidakon A/B testaus auttaa löytämään aina parhaat vaihtoehdot sisällöllesi testaamalla keksimäsi vaihtoehdot ja optimoimalla puolestasi.

Kysy lisää ›

Integraatiot

Postiviidakkoon on toteutettu lukuisia integraatiota eri CRM-järjestelmiin. Integraatiot helpottavat tietojen tuomista ja päivittämistä esimerkiksi käytössä olevan jäsenrekisterin kanssa. Osaava tiimimme on valmis toteuttamaan myös täysin uusia rajapintoja, kysy meiltä lisää!
Kysy lisää ›

Asetukset ja käyttäjienhallinta

Hyväkään tekniikka ei täytä sille asetettuja vaatimuksia ellei se mukaudu käyttäjiensä tarpeisiin. Käyttäjienhallinnan ja useiden käyttöliittymäkielien avulla voidaan hallinnoida kätevästi ulkomailla toimivan tai useamman toimipisteen käyttäjäverkostoa.

Kysy lisää ›

Turvallisuus ja luotettavuus

Suomen johtavana sähköpostimarkkinoinin tekniikan toimittajana olemme panostaneet turvallisuuteen ja luotettavuuteen jo vuosia. Lähetyspalvelimemme sijaitsevat useassa palvelinkeskuksessa ja tiedostot varmuuskopioidaan joka yö.

Kysy lisää ›

Asiakaspalvelu

Hyväkään ohjelmisto ei auta, jos käyttäjä jätetään yksin. Oma yhteyshenkilö sekä Liana Technologiesin osaava tekninen tuki auttavat ja opastavat sinua aina tarvittaessa. Asiakkaanamme käytettävissäsi on myös laaja ohje- ja tukisivusto.

Katso kuvaKysy lisää ›

Asiakkaiden suusta

Raportointityökalujen avulla on helppoa seurata avaus- ja klikkausprosentteja sekä kohdentaa viestejä eri ryhmille. Postiviidakko on huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi järjestelmä kuin aiemmin käytössämme olleet työkalut
Heidi Wilkman Projektipäällikkö, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry
Käytämme Postiviidakkoa jäsenviestintään sekä erilaisten tapahtumien markkinointiin. Lianan väelle asiakas on aidosti tärkeä, mikä näkyy ystävällisenä, nopeana ja asiantuntevana palveluna. Reaaliaikainen chat-tuki on ollut korvaamaton apu kiireellisissä tilanteissa. Suosittelen Postiviidakkoa lämpimästi muillekin!
Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä