Miksi valita Postiviidakko sähköiseen viestintään?

Postiviidakko on osa Koodiviidakon markkinoinnin ja viestinnän palvelukokonaisuutta

Koodiviidakon työkalujen avulla hallitset koko digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän jatkumon. Kaikki Koodiviidakon työkalut puhuvat keskenään samaa kieltä, luovat synergiaetua ja skaalautuvat käyttötarpeen mukaan. Kukin ohjelmistoista toimii loistavasti yksinään, yhdessä ne ovat vielä enemmän.

Koodiviidakon työkalut kattavat uutiskirjetyökalun, kokonaisvaltaisen markkinoinnin automaation, sivustonhallintajärjestelmän, verkkokauppa-alustan, mediaseurantatyökalun sekä tiedotejakelupalvelun. 

Lue lisää

Drag & Drop -editointi

Drag & Drop -editointi Lari Suomalainen Drag & Drop -editorin kehitys on lähtenyt puhtaasti asiakkaiden tarpeesta. Väittäisin että käyttäjäystävällisempää uutiskirjeen editointia on vaikea löytää markkinoilta. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Koodiviidakko Oy

Postiviidakon Drag & Drop -editorilla luot uutiskirjeesi helposti "raahaa ja pudota" -metodilla. Editorin avulla kirjeet saadaan mukautettua kätevästi eri lähetysten tarpeita vastaavaksi ilman että niiden yleinen ilme rikkoontuu. Liikuteltavat modulit mahdollistavat myös kirjeen osioiden personoinnin vastaanottajan ominaisuuksien, kuten iän, sukupuolen, työnkuvan tai asuinpaikkakunnan perusteella.

Lue lisää

Mobiiliystävällisyys

Mobiiliystävällisyys Samuli Tursas Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan 18 % vastaanottajista peruu viestin suoraan jos se ei tue mobiilia. Nyt jo noin puolet sähköposteista avataan mobiililaitteilla. Samuli Tursas Toimitusjohtaja, Koodiviidakko Oy

Mobiiliystävällinen uutiskirje on miellyttävä lukea ja se antaa viestijästään ammattimaisen kuvan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että jo jopa puolet kaikista sähköposteista avataan mobiililaitteella. Postiviidakon responsiivinen uutiskirje skaalautuu automaattisesti päätelaitteelle soveltuvaan muotoon antaen näin sisällöllesi ja uutiskirjeellesi parhaan mahdollisen lähtökohdan onnistua tavoitteissaan.

Lue lisää

Viestien läpimeno

Viestien läpimeno Jussi Kuparinen Suuret lähetysvolyymit eivät ole meille ongelma. Meillä on asiakkaina useita globaaleja yritysjättejä, joiden viestien määrä saattaa kasvaa ajoittain huikeisiin lukuihin. Jussi Kuparinen Customer Success Director, Koodiviidakko Oy

Koodiviidakon tuotekehityksessä panostetaan jatkuvasti viestinnän varmuuteen: palvelinten kuntoon, niiden maineeseen, kapasiteettiin sekä tietoturva-asioihin. Viestiessäsi Postiviidakolla voit olla varma että viestisi lähtevät ajallaan, nopeasti ja päätyvät vastaanottajan saapuneiden laatikkoon. Edellämainittu ei ole itsestäänselvyys, vaan vaatii sähköpostimarkkinoinnin työkalun toimittajalta jatkuvaa ja pitkäjänteistä työtä.

Lue lisää

Automaatiot

Automaatiot Pia Hakola Automaatiot nousevat yhä useammin esille asiakastapaamisissa. Selkeästi asiaan aletaan herätä myös Suomessa. Pia Hakola Sales Director, Koodiviidakko Oy

Postiviidakko-sähköpostimarkkinointityökalu yhdistyy saumattomasti ViidakkoCEM-oppivaan asiakastietokantaan. CEMin avulla kerätään digitaalisia signaaleja useista eri lähteistä ja muodostetaan yksilöllisiä asiakasprofiileja. Lopputuloksena ovat aidosti asiakaslähtöiset markkinoinnin automaatiot: yksilökohtaiset viestit, jotka lähtevät oikeaan aikaan ja oikealla sisällöllä.

Lue lisää

Kotimaisuus

Kotimaisuus Jarkko Ranta Toimiva tekninen tuki ja asiakaspalvelu omalla äidinkielellä on loppuen lopuksi todella tärkeä asia. Ongelmatilanteissa pitää tulla helposti ymmärretyksi ja saada nopeasti apua. Jarkko Ranta Chief Production Officer, Koodiviidakko Oy

Kotimaisuus on tärkeä asia useille asiakkaillemme ja meille ylpeyden aihe. Samalla kun tarjoamme Postiviidakon käyttöliittymän useilla eri kielillä ja englanninkielistä tukea ulkomaisille käyttäjille, pidämme kiinni myös kotimaisista arvoista. Meiltä saat aina palvelua suomeksi online chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tuotekehityksemme on kokonaan omissa käsissämme ja istuu pääkonttorillamme Oulussa.

Lue lisää

Asiakkaiden suusta

Koodiviidakkolaisille asiakas on aidosti tärkeä, mikä näkyy ystävällisenä, nopeana ja asiantuntevana palveluna. Reaaliaikainen chat-tuki on ollut korvaamaton apu kiireellisissä tilanteissa.
Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry
Raportointityökalujen avulla on helppoa seurata avaus- ja klikkausprosentteja sekä kohdentaa viestejä eri ryhmille. Postiviidakko on huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi järjestelmä kuin aiemmin käytössämme olleet työkalut
Heidi Wilkman Projektipäällikkö, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä

Haluan kehittää viestintääni

Sähköposti:
Yritys: