Mobiiliystävällinen ja responsiivinen uutiskirje

Modernia ja mobiiliystävällistä viestintää Postiviidakolla

Modernia ja mobiiliystävällistä viestintää Postiviidakolla Lari Suomalainen Mobiililla sähköpostinsa avaavien määrä kasvaa jatkuvasti. Responsiivinen uutiskirje on ehdottomasti paras tapa reagoida tähän kehitykseen. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies

Sähköpostit avataan yhä useammin mobiililaitteella pöytäkoneen sijaan – kuitenkin vasta pieni osa uutiskirjeistä toteutetaan mobiiliystävällisin keinoin. Responsiivinen uutiskirje skaalautuu automaattisesti päätelaitteen mukaan: näytön leveydestä riippumatta lukija näkee näin aina omalle laitteelleen optimoidun version, jota on helppo lukea ja selata.

Postiviidakolla tehdyt uutiskirjepohjat voidaan aina toteuttaa responsiivisin menetelmin. Näin kirjeesi näyttää tyylikkäältä vastaanottajan päässä, päätelaitteesta riippumatta.

Kysy lisää

Kuvia responsiivisista uutiskirjeistä

Responsiivinen uutiskirje ja SMS-kampanja

Responsiivinen uutiskirje ja SMS-kampanja

Postiviidakolla toteutat mobiiliystävällistä markkinointia monin eri keinoin. Responsiivinen uutiskirje on paras tapa mukautua sähköpostilukijoiden muuttuviin tottumuksiin: kun uutiskirje toteutetaan responsiivisena, kirjeen sisältö on miellyttävä lukea. Uutiskirjeen vastaanottajan ei tarvitse tihrustaa tai zoomata tekstiäsi, vaan sisältösi on aina vastaanottajan omalle päätelaitteelle optimoitu.

Postiviidakolla voit toteuttaa mobiiliin myös tekstiviestikampanjat ja kaksisuuntaisen SMS-viestinnän. Usein tekstareita käytetään sähköpostimarkkinoinnin tukena ja rinnakkain muiden markkinointiviestinnän kanavien kanssa: esimerkiksi sähköpostiin saapunut tapahtumakutsu voi saada rinnalleen muistutustekstarin. Postiviidakon kaksisuuntaisen SMS-ketjun avulla voit toteuttaa interaktiivisia kampanjoita, kuten tekstarilla lähetettävän asiakastyytyväisyyskyselyn.

Pyydä demo Postiviidakosta

Asiakkaiden suusta

Ehdottomasti parhaat tulokset ovat syntyneet tarkasti kohdennetuista uutiskirjeistä, joissa kuluttajia on pystytty puhuttelemaan juuri heitä kiinnostavalla, eksklusiivisella sisällöllä. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Postiviidakko on kehittyvä järjestelmä joka tuo uusia tuoteinnovaatioita ulottuvillemme.
Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland
Postiviidakko on ollut tehokas ja kilpailijoihinsa nähden todella helppokäyttöinen. Saamme markkinointimme toimivuudesta selkeitä raportteja, joiden avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti
Olli Ikäheimo Toimitusjohtaja, Ikistoori Oy

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä