Marketing Cloud

Sähköpostimarkkinointi on olennainen osa digimarkkinoinnin jatkumoa

Uutiskirje on sisällön jakelumekanismi, joka ohjaa halutut kohderyhmät verkkopalvelun äärelle.

Digitaalisessa markkinoinnissa olennaista on nähdä kokonaiskuva. Perustan online-näkyvyydelle luovat hyvä sisältö sekä toimiva alusta sisällöntuotantoon. Kun perusta, eli sisältö, on kunnossa, yhtä tärkeää on jakaa sisältöä halutuille kohderyhmille ja tuoda kävijöitä verkkopalveluun. Sisällön jakelu ja markkinointi kannattaa aina toteuttaa ammattimaisella työkalulla, jolla viestien luominen ja analysointi on helppoa.

Postiviidakko-uutiskirjetyökalu on osa Koodiviidakon tuoteperhettä, joka tarjoaa työkalut sisällöntuotantoon, sen jakeluun ja analysointiin. Postiviidakon käyttäjänä voit helposti laajentaa digiviestinnän palettiasi tarpeiden mukaan myös muihin tuotteisiimme. Kaikki Koodiviidakon työkalut ovat skaalautuvia ja ketteriä ja ne luovat keskenään merkittäviä synergiaetuja.

Lue lisää Viidakko Marketing Cloudista

Miksi hankkia uutiskirjetyökalu pilvipalveluna?

Miksi hankkia uutiskirjetyökalu pilvipalveluna?

  • Automaattiset päivitykset varmistavat, että käyttäjällä on aina uusin versio ohjelmasta.
  • Palvelu puhelimitse, sähköpostilla ja Online chatin kautta: asiantunteva tukitiimimme auttaa ongelmatilanteissa.
  • Uutiskirjetyökalun käyttö selaimen kautta: rajojen yli, ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Yksi toimittaja, yksi asiakastuki. Me vastaamme, että asiat toimivat.
  • Yhteentoimivat järjestelmät, jotka integroituvat luonnostaan.
  • Käyttäjäystävällisyys. Työkalut on luotu alusta alkaen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten käyttöön - ei IT-osastoa silmällä pitäen.

Asiakkaiden suusta

Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä uutiskirjepohjan selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Aivan erityisen bonuksen saa Postiviidakko henkilökuntansa asiakasmyönteisyydestä ja palveluhengestä. On suuri ilo asioida sellaisten henkilöiden kanssa, jotka lähtevät etsimään ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin eivätkä ensisijaisesti myymään omaa tuotettaan.
Pirjo Tiippana Viestinnän asiantuntija, SOSTE ry
Postiviidakko on ollut tehokas ja kilpailijoihinsa nähden todella helppokäyttöinen. Saamme markkinointimme toimivuudesta selkeitä raportteja, joiden avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti
Olli Ikäheimo Toimitusjohtaja, Ikistoori Oy

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä

Haluan kehittää viestintääni

Sähköposti:
Yritys: