Marketing Cloud

Sähköpostimarkkinointi on olennainen osa digimarkkinoinnin jatkumoa

Uutiskirje on sisällön jakelumekanismi, joka ohjaa halutut kohderyhmät verkkopalvelun äärelle.

Digitaalisessa markkinoinnissa olennaista on nähdä kokonaiskuva. Perustan online-näkyvyydelle luovat hyvä sisältö sekä toimiva alusta sisällöntuotantoon. Kun perusta, eli sisältö, on kunnossa, yhtä tärkeää on jakaa sisältöä halutuille kohderyhmille ja tuoda kävijöitä verkkopalveluun. Sisällön jakelu ja markkinointi kannattaa aina toteuttaa ammattimaisella työkalulla, jolla viestien luominen ja analysointi on helppoa.

Postiviidakko-uutiskirjetyökalu on osa Koodiviidakon tuoteperhettä, joka tarjoaa työkalut sisällöntuotantoon, sen jakeluun ja analysointiin. Postiviidakon käyttäjänä voit helposti laajentaa digiviestinnän palettiasi tarpeiden mukaan myös muihin tuotteisiimme. Kaikki Koodiviidakon työkalut ovat skaalautuvia ja ketteriä ja ne luovat keskenään merkittäviä synergiaetuja.

Lue lisää Viidakko Marketing Cloudista

Miksi hankkia uutiskirjetyökalu pilvipalveluna?

Miksi hankkia uutiskirjetyökalu pilvipalveluna?

  • Automaattiset päivitykset varmistavat, että käyttäjällä on aina uusin versio ohjelmasta.
  • Palvelu puhelimitse, sähköpostilla ja Online chatin kautta: asiantunteva tukitiimimme auttaa ongelmatilanteissa.
  • Uutiskirjetyökalun käyttö selaimen kautta: rajojen yli, ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Yksi toimittaja, yksi asiakastuki. Me vastaamme, että asiat toimivat.
  • Yhteentoimivat järjestelmät, jotka integroituvat luonnostaan.
  • Käyttäjäystävällisyys. Työkalut on luotu alusta alkaen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten käyttöön - ei IT-osastoa silmällä pitäen.

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Koodiviidakon Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Koodiviidakon palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Raportointityökalujen avulla on helppoa seurata avaus- ja klikkausprosentteja sekä kohdentaa viestejä eri ryhmille. Postiviidakko on huomattavasti tehokkaampi ja miellyttävämpi järjestelmä kuin aiemmin käytössämme olleet työkalut
Heidi Wilkman Projektipäällikkö, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä

Haluan kehittää viestintääni

Sähköposti:
Yritys: