Kotimainen työkalu sähköpostiviestintään

Postiviidakko on 100 % kotimainen uutiskirjetyökalu

Postiviidakko on 100 % kotimainen uutiskirjetyökalu Samuli Tursas Omissa käsissä oleva tuotekehitys on aina toiminut meidän eduksi. Uusiin tilanteisiin voidaan reagoida nopeasti, mikä on iso asia tällä alalla. Samuli Tursas Toimitusjohtaja, Liana Technologies

Postiviidakko on Suomen johtava työkalu sähköisten uutiskirjeiden lähetykseen. Työkalu on kokonaisuudessaan Liana Technologiesin (aiemmin Koodiviidakko Oy) kehittämä palvelu, jonka tuotekehitys tehdään edelleen talon sisällä. Postiviidakko kehittyy jatkuvasti, ja uudet ominaisuudet tuodaan aina etunenässä nykyisten käyttäjien ulottuville.

Pääkonttorillamme Oulussa istuu tälläkin hetkellä yli 65 henkilön tiimi digiviestinnän rautaisia ammattilaisia, jotka ovat jo vuosia toteuttaneet asiakaslähtöisen tuotekehityksen mallia. Työkalun uudet ominaisuudet ja ideat löytävät tiensä Postiviidakkoon suoraan asiakasrajapinnasta ja yhteistyöstämme digi- ja mainostoimistojen kanssa. 

Pyydä demo Postiviidakosta

Tekninen tukemme palvelee

Tekninen tukemme palvelee

Viidakon tekninen tuki palvelee ammattitaidolla ja hyvällä asenteella

  • Puhelimitse 
  • Sähköpostilla
  • Online-chatin kautta suoraan käyttöliittymästä

Asiakkaiden suusta

Lianan väelle asiakas on aidosti tärkeä, mikä näkyy ystävällisenä, nopeana ja asiantuntevana palveluna. Reaaliaikainen chat-tuki on ollut korvaamaton apu kiireellisissä tilanteissa.
Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry
Postiviidakko on ollut tehokas ja kilpailijoihinsa nähden todella helppokäyttöinen. Saamme markkinointimme toimivuudesta selkeitä raportteja, joiden avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti
Olli Ikäheimo Toimitusjohtaja, Ikistoori Oy

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä