Drag & Drop -editointi

Uutiskirjeen tekeminen on helppoa Drag & Drop -editorilla

Uutiskirjeen tekeminen on helppoa Drag & Drop -editorilla Sofia Sandqvist Drag & Drop -pohja mahdollistaa uutiskirjeen muokkaamisen jokaisen yksittäisen lähetyksen tarpeita vastaavaksi. Liikuteltavat modulit mahdollistavat paitsi visuaalisesti erittäin selkeän, myös informatiivisen lopputuloksen, omaa ennalta määriteltyä ilmettämme rikkomatta. Sofia Sandqvist Marketing Designer, Halti Oy

Postiviidakon Drag & Drop -editori on markkinoiden mukavin käyttää. Modulaarista Drag & Drop -viestipohjaa hyödynnettäessä uutiskirjeen muokkaajan ei tarvitse tuottaa sisältöä kirjepohjan ehdoilla, vaan pohja elää sisällöntuottajan tarpeiden mukaan. Raahaamalla ja pudottamalla voidaan vapaasti lisätä, poistaa ja liikutella kirjeen sisältöosioita rikkomatta sen yleistä ilmettä. Drag & Drop -editoria käyttäessäsi saat keskittyä rauhassa tärkeimpään eli sisällöntuotantoon. Kuvat voit napata kirjeeseen suoraan työpöydältäsi ja Postiviidakko optimoi ja skaalaa ne automaattisesti oikeaan kokoon.

Parhaan käsityksen markkinoiden mukavimmasta editorista saat kokeilemalla sitä itse, pyydä meiltä demo tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme!

Pyydä demo Ota yhteyttä

Drag & Drop -editorin ominaisuudet

Drag & Drop -editorin ominaisuudet
  • Raahaa ja pudota: voit vaihtaa liikuteltavien sisältöosioiden paikkoja ja järjestellä niitä vapaasti.
  • Lisää uusia osioita: uusi osio valitaan kirjastosta ja raahataan suoraan editoriin oikealle paikalle.
  • Poista tarpeettomat osiot: tyhjä osio poistetaan "Poista tämä osio"-napilla.
  • Raahaa ja pudota kuvat: voit lisätä kirjeeseen kuvia vaikka suoraan työpöydältäsi.
  • Säilytä kirjeen ilme: kirjepohjaan voidaan ennaltamäärittää osiot, joita ei voi muuttaa. Brändi-ilme säilyy yhtenäisenä.
Pyydä meiltä demo

Personoi sisältösi vastaanottajan mukaan

Personoi sisältösi vastaanottajan mukaan

Postiviidakon Drag & Drop -editorin sisältöblokit mahdollistavat uutiskirjeen sisällön personoinnin vastaanottajan ominaisuuksien mukaan.

Sisällönsuodatus-ominaisuudella voit suodattaa tekstisisältöä tai kirjeen kuvia esimerkiksi vastaanottajan iän, sukupuolen tai kotikaupungin mukaan. Näin voit toteuttaa kirjeesi resursseja säästäen tinkimättä kuitenkaan viestintäsi tarkasta kohdennuksesta. Kirjeen pohjana voit käyttää kaikille soveltuvaa sisältöä, personoiden vain tietyt kirjeesi osiot. Kerran tehty kirje taipuu siten useaan viestintätarkoitukseen, viestijän resursseja ja työaikaa säästäen.

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Lianan Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Lianan palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä uutiskirjepohjan selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Aivan erityisen bonuksen saa Postiviidakko henkilökuntansa asiakasmyönteisyydestä ja palveluhengestä. On suuri ilo asioida sellaisten henkilöiden kanssa, jotka lähtevät etsimään ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin eivätkä ensisijaisesti myymään omaa tuotettaan.
Pirjo Tiippana Viestinnän asiantuntija, SOSTE ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä