Responsiivinen uutiskirje on tätä päivää.

Suomen johtavalla uutiskirjetyökalulla Postiviidakolla teet ketterästi yritysilmeen mukaista viestintää. Sisältö koostetaan Drag & Drop -editorilla, ja responsiivinen ulkoasu skaalautuu automaattisesti päätelaitteen mukaan.

Kuvia responsiivisista uutiskirjeistä

/media/tuotekuvat/lianamailer/postiviidakko_liana_drag_and_drop_editori_694x694.png

Uutiskirjeen koostaminen on helppoa

Kuvat ja tekstit lisätään kirjeeseen Drag & Drop -editorilla. Editoriin voidaan lisätä vetämällä uusia osioita, poistaa tarpeettomia tai vaihtaa osioiden paikkaa. Ulkoasut mukautuvat lisättyjen elementtien mukaisesti ja uutiskirje näyttää hyvältä kaikilla päätelaitteilla. Kokonaisuudessaan kirjeen luomiseen menee aikaa vain muutamia minuutteja.

Kysy lisää

/media/tuotekuvat/pv-front-big.jpg

Seuraa uutiskirjeen tehoa laajoilla raporteilla

Uutiskirjeiden tehon seuraaminen onnistuu kätevästi Postiviidakon valmiilla raporteilla. Raporttinäkymistä saadaan heti tietoon kirjeen avausprosentit, klikkimäärät ja muut tärkeät mittarit. Voit parantaa tuloksia sisäänrakennetulla A/B-testauksella sekä seurata mobiilikäyttäjien osuutta vastaanottajissa.

Haluan tietää enemmän

Aki Kaukola

Ehdottomasti parhaat tulokset ovat syntyneet tarkasti kohdennetuista uutiskirjeistä, joissa kuluttajia on pystytty puhuttelemaan juuri heitä kiinnostavalla, eksklusiivisella sisällöllä. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Postiviidakko on kehittyvä järjestelmä, joka tuo uusia tuoteinnovaatioita ulottuvillemme.

Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Haluatko tutustua tarkemmin? Pyydä demo Postiviidakosta:

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. SLO palvelee mm. sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä.

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Tekes

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija.

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

97% käyttäjistä suosittelisi Postiviidakkoa kollegoilleen