Jäsenkirje, tiedote ja sisäinen viestintä

Sähköinen kirje ulkoiseen ja sisäiseen viestintään

Sähköinen kirje ulkoiseen ja sisäiseen viestintään Stiina Laaksonen Käytämme Postiviidakkoa jäsenviestintään sekä erilaisten tapahtumien markkinointiin. Postiviidakon pohjia on nopeaa muokata erilaisten tapahtumien visuaalisten ilmeiden mukaisiksi. Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Sähköinen uutiskirje on tehokas ja mitattava viestinnän väline. Newsletter on ulkoisen markkinointiviestinnän ja tiedottamisen ohella toimiva tapa toteuttaa sisäistä viestintää. Erityisesti suuremmilla organisaatioilla on paljon tiedotettavaa niin ulkoisille kuin sisäisille sidosryhmille, kuten sijoittajille tai henkilöstölle. Viestintävälineenä sähköposti on henkilökohtainen ja tavoittaa vastaanottajansa ajasta ja paikasta riippumatta. Graafinen uutiskirje on myös näyttävä tapa viestiä, sillä sen avulla voidaan tuoda näkyviin yrityksen ilmettä ja toiminnan kasvoja.

Pyydä demo Postiviidakosta

Jäsenkirjeet tiedotukseen ja viestinnän tehostamiseen

Jäsenkirjeet tiedotukseen ja viestinnän tehostamiseen

Sähköinen jäsenkirje on tehokas tapa tavoittaa jäsenistö silloin, kun heille parhaiten sopii. Perinteisesti jäsenviestintää on toteutettu printti-kanavan keinoin, mutta nyt myös jäsenlehdet on tuotu enenevissä määrin sähköiseen muotoon. Sähköisellä viestinnällä ei useinkaan täysin korvata perinteisempiä markkinointikeinoja, vaan tuodaan se tukemaan muuta markkinointia. Etuna sähköisissä ratkaisuissa on erityisesti kustannustehokkuus sekä viestinnän tarkka mitattavuus. 

Postiviidakko-työkaluun on toteutettu useita integraatioita CRM- järjestelmiin ja muihin asiakas- ja jäsentietokantoihin. Integraation avulla olemassaolevat jäsenrekisterit saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön ja järjestelmät puhumaan keskenään samaa kieltä. Aktiivisen viestinnän myötä myös jäsentietojen päivitys ja ylläpito helpottuu.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia Uutiskirjeviestinnän toteutuksista

Viestintä

Viestintä Pirjo Tiippana Drag & Drop -pohjainen uutiskirje on selkeä toimittaa, sisältö on kätevästi jäsenneltävissä aihealueittain ja ulkonäöltään pohja on raikkaan ryhdikäs. Osoitelistojen ja tilaajatietojen ylläpitäminen on helppoa. Pirjo Tiippana Viestinnän asiantuntija, SOSTE ry

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 180 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Aloitettuaan uutiskirjeviestinnän Postiviidakolla SOSTE on löytänyt tarpeisiinsa soveltuvan keskitetyn viestintävälineen, jonka käyttö on helposti laajennettavissa uusien tarpeiden mukaan. Henkilöstössä ollaan oltu tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä uutiskirjepohjien selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. 

Lue case Uutiskirjeviestinnästä

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Lianan Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Lianan palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Arvostamme etenkin sitä, että sähköpostien kuvat latautuvat itsestään. Kohdennetut viestit syntyvät helposti ja nopeasti ja saamme kaikesta kattavat ja selkeät raportit – Postiviidakko on täyttänyt kaikki toiveemme.
Suvi Aalto eCommerce Manager, Oy Nordic Moneta Ab

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä