Jäsenkirje, tiedote ja sisäinen viestintä

Sähköinen kirje ulkoiseen ja sisäiseen viestintään

Sähköinen kirje ulkoiseen ja sisäiseen viestintään Stiina Laaksonen Käytämme Postiviidakkoa jäsenviestintään sekä erilaisten tapahtumien markkinointiin. Postiviidakon pohjia on nopeaa muokata erilaisten tapahtumien visuaalisten ilmeiden mukaisiksi. Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry

Sähköinen uutiskirje on tehokas ja mitattava viestinnän väline. Newsletter on ulkoisen markkinointiviestinnän ja tiedottamisen ohella toimiva tapa toteuttaa sisäistä viestintää. Erityisesti suuremmilla organisaatioilla on paljon tiedotettavaa niin ulkoisille kuin sisäisille sidosryhmille, kuten sijoittajille tai henkilöstölle. Viestintävälineenä sähköposti on henkilökohtainen ja tavoittaa vastaanottajansa ajasta ja paikasta riippumatta. Graafinen uutiskirje on myös näyttävä tapa viestiä, sillä sen avulla voidaan tuoda näkyviin yrityksen ilmettä ja toiminnan kasvoja.

Pyydä demo Postiviidakosta

Jäsenkirjeet tiedotukseen ja viestinnän tehostamiseen

Jäsenkirjeet tiedotukseen ja viestinnän tehostamiseen

Sähköinen jäsenkirje on tehokas tapa tavoittaa jäsenistö silloin, kun heille parhaiten sopii. Perinteisesti jäsenviestintää on toteutettu printti-kanavan keinoin, mutta nyt myös jäsenlehdet on tuotu enenevissä määrin sähköiseen muotoon. Sähköisellä viestinnällä ei useinkaan täysin korvata perinteisempiä markkinointikeinoja, vaan tuodaan se tukemaan muuta markkinointia. Etuna sähköisissä ratkaisuissa on erityisesti kustannustehokkuus sekä viestinnän tarkka mitattavuus. 

Postiviidakko-työkaluun on toteutettu useita integraatioita CRM- järjestelmiin ja muihin asiakas- ja jäsentietokantoihin. Integraation avulla olemassaolevat jäsenrekisterit saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön ja järjestelmät puhumaan keskenään samaa kieltä. Aktiivisen viestinnän myötä myös jäsentietojen päivitys ja ylläpito helpottuu.

Pyydä demo Ota yhteyttä

Katso kuvia Uutiskirjeviestinnän toteutuksista

Viestintä

Viestintä Pirjo Tiippana Drag & Drop -pohjainen uutiskirje on selkeä toimittaa, sisältö on kätevästi jäsenneltävissä aihealueittain ja ulkonäöltään pohja on raikkaan ryhdikäs. Osoitelistojen ja tilaajatietojen ylläpitäminen on helppoa. Pirjo Tiippana Viestinnän asiantuntija, SOSTE ry

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 180 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Aloitettuaan uutiskirjeviestinnän Postiviidakolla SOSTE on löytänyt tarpeisiinsa soveltuvan keskitetyn viestintävälineen, jonka käyttö on helposti laajennettavissa uusien tarpeiden mukaan. Henkilöstössä ollaan oltu tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä uutiskirjepohjien selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. 

Lue case Uutiskirjeviestinnästä

Asiakkaiden suusta

Käytämme Postiviidakkoa jäsenviestintään sekä erilaisten tapahtumien markkinointiin. Lianan väelle asiakas on aidosti tärkeä, mikä näkyy ystävällisenä, nopeana ja asiantuntevana palveluna. Reaaliaikainen chat-tuki on ollut korvaamaton apu kiireellisissä tilanteissa. Suosittelen Postiviidakkoa lämpimästi muillekin!
Stiina Laaksonen Tiedottaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry
Ehdottomasti parhaat tulokset ovat syntyneet tarkasti kohdennetuista uutiskirjeistä, joissa kuluttajia on pystytty puhuttelemaan juuri heitä kiinnostavalla, eksklusiivisella sisällöllä. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Postiviidakko on kehittyvä järjestelmä joka tuo uusia tuoteinnovaatioita ulottuvillemme.
Aki Kaukola Brand Manager, Mazda, Inchcape Motors Finland

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä