Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi hoitoon Postiviidakolla

Mobiilimarkkinointi hoitoon Postiviidakolla Laura Riuttanen Mobiilimarkkinointi tavoittaa asiakkaan hänen liikkeella ollessaan ajasta ja paikasta riippumatta. Se voi olla perinteisempi tekstari tai fiksusti mobiiliin optimoitu sähköposti ja landing-sivu. Laura Riuttanen International Sales Manager, Liana Technologies

Postiviidakolla toteutat mobiilimarkkinoinnin tyylillä kaikissa sen muodoissa: mobiilipäätteelle optimoituina responsiivisena uutiskirjeinä ja landing-sivuina sekä perinteisemmin SMS-viestillä. Mobiiliystävällisen uutiskirjeen ohella tekstiviestit ovat yhä varteenotettava viestinnän väline, jota useat asiakkaamme hyödyntävät markkinoinnissaan.

Kokemuksemme mukaan ne toimivat loistavasti muiden markkinointikanavien tukena: muistutuksina, kyselyinä ja tiedotteina. Tekstiviesteille luodaan Postiviidakkoon oma viestipohja, jota voidaan kätevästi hyödyntää sähköisen uutiskirjeen ohella. Puhelinnumerot tuodaan järjestelmään sähköpostien tapaan excel-listana, ja tulokset analysoidaan jälkikäteen Postiviidakon kattavien raporttien avulla. 

Pyydä meiltä demo

Responsiivinen uutiskirje on aina mobiiliin optimoitu

Responsiivinen uutiskirje on aina mobiiliin optimoitu

Mobiiliystävällisenä voidaan pitää uutiskirjettä, joka näyttää uutiskirjeen graafisena päätelaitteesta riippumatta. Kirje, jota ei ole varta vasten suunniteltu responsiiviseksi, ei kuitenkaan palvele mobiilikäyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Viestin sisältö on liian pientä mobiilinäyttöön, jolloin vastaanottaja joutuu zoomaamaan tekstiä ja kuvia nähdäkseen kirjeen sisällön.

Responsiivisessa toteutuksessa uutiskirje skaalautuu automaattisesti oikeaan kokoon päätelaitteen mukaan. Näytön leveydestä riippumatta lukija näkee näin ollen aina omalle laitteelleen optimoidun version, jota on helppo lukea ja selata. Kysy meiltä lisää mobiilioptimoiduista uutiskirjeistä!

Pyydä demo Ota yhteyttä

Kuvia responsiivisista uutiskirjeistä

Asiakkaiden suusta

Arvostamme etenkin sitä, että sähköpostien kuvat latautuvat itsestään. Kohdennetut viestit syntyvät helposti ja nopeasti ja saamme kaikesta kattavat ja selkeät raportit – Postiviidakko on täyttänyt kaikki toiveemme.
Suvi Aalto eCommerce Manager, Oy Nordic Moneta Ab
Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen sekä uutiskirjepohjan selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Aivan erityisen bonuksen saa Postiviidakko henkilökuntansa asiakasmyönteisyydestä ja palveluhengestä. On suuri ilo asioida sellaisten henkilöiden kanssa, jotka lähtevät etsimään ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin eivätkä ensisijaisesti myymään omaa tuotettaan.
Pirjo Tiippana Viestinnän asiantuntija, SOSTE ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä