Design

Drag & Drop -editointi

500 000

Postiviidakolla toimitettua uutiskirjejakelua viime vuonna.

Uuden sukupolven editori mullistaa käsityksesi viestien luomisesta.

Modulaarisen viestipohjan avulla voit lisätä, poistaa ja liikutella uutiskirjeen sisältöosioita haluamallasi tavalla kirjeen yleistä ilmettä rikkomatta.

Käytetyt sähköpostiohjelmat

11

havainnollistavaa näkymää lähetyksen tehosta.

Katso suoraan statistiikasta, millä sähköpostiohjelmilla viestisi avataan. 

Statistiikkanäkymien avulla näet mobiili- ja työpöytäavausten määrän, käytetyimmät sähköpostiohjelmat sekä eri ohjelmien tarkan jakauman.

Single-Customer-View (SCV)

2000

yritystä tekee markkinointiaan Postiviidakolla.

Yksittäisen vastaanottajan tilaaja- ja historiatiedot.

Selkeä graafinen havainnollistus näyttää nopealla vilkaisulla yksittäisen tilaajan avaukset, klikkaukset, paikkatiedot ja muut tilaaja- ja historiatiedot. 

Landing Sites

10

eri kieltä käyttöliittymälle.

Upeat laskeutumissivut uutiskirjeiden tueksi.

Postiviidakko Landing Sites -työkalulla toteutat laskeutumissivut uutiskirjeidesi tueksi. Voit muokata uutiskirjeen ilmeellä toteutettuja sivuja helposti ja liikkua työkalujen välillä saumattomasti.

Postiviidakkoa voit käyttää 10 eri kielellä, muun muassa venäjäksi, ranskaksi ja englanniksi. Sisältöä voit tuottaa huoletta 170:llä eri kielellä.

Heatmap

1

miljardi Postiviidakolla lähetettyä viestiä viime vuonna.

Yhdellä vilkaisulla kirjeesi parhaat ja heikoimmat puolet.

Postiviidakon Heatmap näyttää yhdellä kuvalla mikä kirjeessäsi on toiminut parhaiten ja mikä heikommin. Väri-indikaattorit osoittavat kuumat ja kylmät linkit vastaanottajiesi reaktioiden perusteella.

Jaettu raportointi

90%

asiakkaistamme on tyytyväisiä Lianan palveluun.

Jaa lähetyksesi raportti muutamalla klikkauksella kollegoiden tai esimiehen sähköpostiin.

Postiviidakon jaettu raportointi antaa havainnollistavan kaavion lähetyksesi tehosta ja onnistumisesta.

Asiakkaiden suusta

Postiviidakko on erinomainen työkalu suoramarkkinoinnin toteuttamiseen. Viestien laatiminen on helppoa selkeällä käyttöliittymällä ja ennen viestin lähettämistä ohjelma vielä tarkastaa viestiin mahdollisesti jääneet virheet. Postiviidakon avulla jatkomarkkinointi on helppoa, koska sillä näkee, ketkä vastaanottajista olivat avanneet viestini sekä myös ketkä olivat tulleet sivuillemme viestin saatuaan. Suosittelen vilpittömästi Postiviidakkoa kaikille suoramarkkinoijille.
Kari Jääskeläinen Espoo Enterprises Oy
Arvostamme etenkin sitä, että sähköpostien kuvat latautuvat itsestään. Kohdennetut viestit syntyvät helposti ja nopeasti ja saamme kaikesta kattavat ja selkeät raportit – Postiviidakko on täyttänyt kaikki toiveemme.
Suvi Aalto eCommerce Manager, Oy Nordic Moneta Ab

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Pyydä demo Ota yhteyttä