Tiedote

Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn – suurkiitos antamastanne palautteesta!

Ota yhteyttä
Katso kuva Toteutimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn – suurkiitos antamastanne palautteesta! Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin! Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Toukokuussa toteuttamamme kyselyn tulokset osoittivat, että Koodiviidakon asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla – on hienoa kuulla, että palvelun ja tuotteiden eteen tehty työ on tuottanut tulosta. Tässä muutama nosto tuloksista:

  • 90 % asiakkaistamme on tyytyväisiä Koodiviidakolta saamaansa palveluun
  • 87 % asiakkaistamme suosittelisi Koodiviidakkoa muillekin

Tietysti kehitettävääkin löytyy aina – kuvassa tuloksia ja kehityehdotuksia käydään porukalla läpi myyntijohtajamme Larin johdolla.

Meillä Viidakossa asiakaspalautteet eivät mene loputtomaan palautelaariin, useat antamistanne kehitysehdotuksista ovat meillä jo parhaillaan tuotekehityksessä. Iso kiitos siis asiakkaillemme hyvistä ehdotuksista sekä luottamuksesta – toivomme palvelevamme teitä jatkossa entistäkin paremmin!

Muistathan myös, että käyttäjätukemme palvelee kaikissa ohjelmiemme käyttöön liittyvissä asioissa.
Tukipyynnöt sähköpostiin tuki (@) viidakko.fi (suositeltava)
Puhelin: +358 10 3877050 (ark. klo 9-17).

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Markkinoinnin viikko: pöly laskeutui, mitä jäi käteen?

Markkinoinnin Viikko on nyt takanapäin, joten nyt voi vihdoin nostaa jalat ylös lepäämään ja keskittyä jälkimarkkinointitoimiin. Tapahtumasta jäi käteen paljon ideoita markkinointiin, uusia kontakteja ja muutama mainoskynä.

Lue lisää

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko keräsi alan ammattilaiset yhteen

Olimme viidennen kerran mukana Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestetyllä Markkinointiviestinnän viikolla. Suurkiitos kaikille messuvieraillemme!

Lue lisää

Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015

Miten sähköpostimarkkinoinnilla voidaan tukea tehokkaasti sähköistä liiketoimintaa? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Lue lisää