Tiedote

Koodiviidakko kamppailee kansallisesta mestaruudesta European Business Awards 2012/13 -kilpailussa. Julkinen äänestys on avattu!

Ota yhteyttä
Katso kuva Koodiviidakko kamppailee kansallisesta mestaruudesta European Business Awards 2012/13 -kilpailussa. Julkinen äänestys on avattu! Koodiviidakko on ehdolla Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua. Koodiviidakko on ehdolla Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua.

Koodiviidakko valittiin aiemmin tänä vuonna kansallisten finalistien joukkoon European Business Awards 2012/13 -kilpailussa. Kilpailussa nostetaan esiin hyvin menestyneiden eurooppalaisten yritysten innovaatioita, osaamista ja käytäntöjä. Koodiviidakko on ehdolla Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua. Kilpailu on edennyt nyt toiseen vaiheeseen, jossa aiemmin valituista kansallisista finalisteista valitaan kilpailua jatkavat kansalliset mestarit.

Tänä vuonna European Business Awards -kilpailun järjestäjät tuovat ensimmäistä kertaa kilpailuun mukaan uuden video-elementin sekä täysin uuden julkisen online-äänestyksen. Yritys, joka saa eniten ääniä julkisessa äänestyksessä, etenee automaattisesti seuraavaan vaiheeseen ja saa kansallisen mestarin tittelin. Julkisen äänestyksen lisäksi ammattilaisista koostuva tuomaristo myöntää kansallisen mestaruuden valitsemalleen määrälle Suomen edustajia.

Muiden Suomen finalistien tapaan Koodiviidakon video on nähtävissä European Business Awardsin nettisivuilla. Äänestysaikaa on vain 17. lokakuuta saakka!
Katso finalistien videot ja äänestä

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Digitaalisen liiketoiminnan suunta 2013 -aamiaisseminaarissa kahviteltiin ja keskusteltiin

Koodiviidakon ja Nebulan yhteistyössä järjestämä tilaisuus keräsi paikalle kattavan kuulijakunnan aiheesta kiinnostuneita.

Lue lisää

Koodiviidakko esiintyjänä "Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi" -tehokurssilla

Toimitusjohtajamme Samuli Tursas luennoi 29.11.2012 Rate-koulutuksen järjestämällä tehokurssilla "Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi"

Lue lisää

Koodiviidakon kabinettiesitykset suuressa suosiossa Markkinointiviestinnän viikolla

Digitaalisen viestinnän aiheet herättivät paljon kiinnostusta messuvierailijoiden keskuudessa – voit tilata esitysten materiaalit jälkikäteen itsellesi

Lue lisää

Koodiviidakko mukana Markkinointiviestinnän viikolla

Ilmoittaudu mukaan Markkinointiviestinnän viikolle, tapaa Viidakon väki ja kuule alan uusimmat jutut!

Lue lisää

Koodiviidakko mukana ICTExpo 2012 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.-19. huhtikuuta

Tule kuulemaan digimarkkinoinnin uusimmista virtauksista ja tapaamaan Viidakon asiantuntijoita

Lue lisää