Tapahtuma

Tunnelmia Digimarkkinoinnin aamusta Oulussa

Ota yhteyttä
Katso kuva Tunnelmia Digimarkkinoinnin aamusta Oulussa Brand Manager Aki Kaukola kertoi tilaisuudessa Mazda.fi-sivuston onnistuneesta uudistuksesta ja onnistumiseen vaikuttaneista tekijöistä. Brand Manager Aki Kaukola kertoi tilaisuudessa Mazda.fi-sivuston onnistuneesta uudistuksesta ja onnistumiseen vaikuttaneista tekijöistä.
Poimimme yleisön joukosta Haltian Oy:n markkinointijohtajan Heini Tuorilan, jolta kysyimme hieman ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja tulevaisuuden suunnitelmista. Poimimme yleisön joukosta Haltian Oy:n markkinointijohtajan Heini Tuorilan, jolta kysyimme hieman ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Koodiviidakon syksyinen digitaalisen markkinoinnin aamiaistilaisuuksien sarja startattiin 12. päivä Oulusta. Tapahtuma oli täyteen buukattu ja paikalle saapui kiinnostunut kuulijakunta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä mainostoimistojen edustajia. Ohjelma oli rakennettu konkreettisten case-kuvausten ympärille, joita esittelemässä oli sekä Koodiviidakon asiakkaita että Koodiviidakon omia työntekijöitä. Kiiitos kaikille osallistujille!

Hyvien kokemusten siivittämänä jatkamme aamiaistilaisuuksien sarjaa tuomalla tapahtuman marraskuussa myös Kuopioon, Tampereelle ja Jyväskylään. Kussakin kaupungissa paikalle valitaan tapahtumakohtaiset kiinnostavat puhujat ja case-esimerkit.

Digimarkkinointi: ajatuksia yleisön puolelta

Poimimme yleisön joukosta Haltian Oy:n markkinointijohtajan Heini Tuorilan, jolta kysyimme hieman ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja tulevaisuuden suunnitelmista. Haltian Oy on langattoman teknologian innovatiiviseen tuotekehitykseen ja tuotteistukseen erikoistunut laitteisto-, ohjelmisto- ja tuotesuunnittelutalo. Uusien tuotevisioiden ja lopullisen tuotteen kuluttajan välissä operoivan yrityksen osaamiskenttä kattaa niin mobiililaitteet, pilvipalvelut kuin machine-to-machine (M2M) -ratkaisut.

Mitkä asiat digimarkkinoinnin kentällä kiinnostaa erityisesti tänä vuonna?

Yrityksemme on markkinoilla uusi, ja olemme lanseeranneet vasta yrityksen uudistetut verkkosivut. Tavoitteenamme on rakentaa brändimielikuvaa tuottamalla laadukasta viestintää asiakas- ja sidosryhmille. Tähän kokonaisuuteen osanaan kuuluu dynaamisen sisällön tuominen nettisivuille. Myös blogin ja uutiskirjeiden hyödyntäminen kiinnostaa. 

Mitkä digimarkkinoinnin keinot ovat teille merkittävimpiä?

Verkkosivut ja sosiaalisen median työkalut kasvattavat tehokkaasti yrityksen näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Eri kanavia kartoitetaan jatkuvasti ja meille sopivimmat lisätään markkinointipalettiin.

Voit varmistaa kutsusi Jyväskylän, Tampereen tai Kuopion aamiaistilaisuuksiin jo nyt.

Varmista kutsusi tuleviin tapahtumiin

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Artikkelin kommentointi

Lisää uutisia

Markkinoinnin viikko: pöly laskeutui, mitä jäi käteen?

Markkinoinnin Viikko on nyt takanapäin, joten nyt voi vihdoin nostaa jalat ylös lepäämään ja keskittyä jälkimarkkinointitoimiin. Tapahtumasta jäi käteen paljon ideoita markkinointiin, uusia kontakteja ja muutama mainoskynä.

Lue lisää

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko keräsi alan ammattilaiset yhteen

Olimme viidennen kerran mukana Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestetyllä Markkinointiviestinnän viikolla. Suurkiitos kaikille messuvieraillemme!

Lue lisää

Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015

Miten sähköpostimarkkinoinnilla voidaan tukea tehokkaasti sähköistä liiketoimintaa? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Lue lisää