Tapahtuma

Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu!

Ota yhteyttä
Katso kuva Markkinointiviestinnän viikon messukilpailun voittaja arvottu! Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Markkinointiviestinnän viikolla järjestämässämme messukilpailussa Postiviidakon uutiskirjeen tilaavat osallistuivat matkalahjakortin arvontaan. Arvonnan voittajalle luvattiin matka vapaavalintaiseen viidakkoon. Onnetar suosi Biohit Oyj:n Anna Nurmivaaraa, joka oli Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin onnellinen voittaja. Lämpimät onnittelut voittajalle koko Koodiviidakon tiimin ja Aurinkomatkojen puolesta, sekä iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Lahjakortti luovutettiin onnelliselle voittajalle 4.10.2011 Koodiviidakon Helsingin toimipisteessä.

Koodiviidakko haluaa kiittää lisäksi kaikkia messuosastomme vierailijoita, oli kiva tavata! Erityiskiitos myös kaikille sähköpostimarkkinoinnin klinikan osallistujille, klinikka oli onnistunut ja kirvoitti mukavasti keskustelua tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin toteutuksesta. Kiitos hedelmällisestä keskustelusta kuuluu ennen kaikkea osallistujille!

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Markkinoinnin viikko: pöly laskeutui, mitä jäi käteen?

Markkinoinnin Viikko on nyt takanapäin, joten nyt voi vihdoin nostaa jalat ylös lepäämään ja keskittyä jälkimarkkinointitoimiin. Tapahtumasta jäi käteen paljon ideoita markkinointiin, uusia kontakteja ja muutama mainoskynä.

Lue lisää

Tule mukaan Markkinoinnin Viikolle!

Markkinoinnin Viikko järjestetään Pasilan Messukeskuksessa 5.–6.9. ja löydät Koodiviidakon Tietoiskulavalta 4. Olemme koonneet osastolle vahvan edustuksen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoitamme, jotka kertovat parhaita vinkkejä ja uusimpia trendejä tiiviiden tietoiskujen muodossa

Lue lisää

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko keräsi alan ammattilaiset yhteen

Olimme viidennen kerran mukana Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestetyllä Markkinointiviestinnän viikolla. Suurkiitos kaikille messuvieraillemme!

Lue lisää

Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015

Miten sähköpostimarkkinoinnilla voidaan tukea tehokkaasti sähköistä liiketoimintaa? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Lue lisää