Kirjoitus

Erityinen shoppailupäivä ennen joulua: Miksi ei toimisi Suomessakin?

Ota yhteyttä
Erityinen shoppailupäivä ennen joulua: Miksi ei toimisi Suomessakin? Erityiset kampanjat ja alennukset ovat loistava tapa tehdä lisämyyntiä verkkokauppaan: Black Fridayn tapaiset kansainväliset ja tunnetut konseptit antavat myös jo valmiiksi tehoa markkinointiin.

Yhdysvalloissa "Black Friday" -shoppailupäivää on vietetty joulun alla menestyksekkäästi jo vuosikymmeniä. Kyseessä on siis erityinen shoppailupäivä, kiitospäivän jälkeinen perjantai, jolloin eri kauppiaat antavat pientä alennusta ja aloittavat näin varsinaisen joulukaupankäynnin. Kivijalkamyymälöiden ohella konsepti näkyy laajalti myös verkkokaupassa. Isojen vähittäiskauppiaiden, kuten Applen ja Amazonin, myötävaikutuksesta konsepti on laajentunut myös Iso-Britanniaan. Miksi vastaava ei toimisi myös täällä meillä Suomessa?

Erityiset kampanjat ja alennukset ovat loistava tapa tehdä lisämyyntiä verkkokauppaan: Black Fridayn tapaiset kansainväliset ja tunnetut konseptit antavat myös jo valmiiksi tehoa markkinointiin. Verkkokauppojen kannattaisikin pyrkiä hyötymään nykyistä enemmän myös kivijalkakaupassa tapahtuvista erityisistä shoppailupäivistä ja kampanjoista, omien verkkokauppa-spesifien kampanjoiden ohella. Muun mainonnan lisäksi esimerkiksi sähköinen uutiskirje on loistava tapa informoida ja markkinoida kampanjoita verkkokaupan asiakkaille.

Laajamittainen kampanjointi vaatii verkkokaupan tekniikalta joustavuutta kävijäpiikkien suhteen, sekä toisaalta hyvät mahdollisuudet kampanjoiden ja alennusten luomiseen. ViidakkoStore-alustaan on saatavilla erityinen kampanjamoduli, jonka avulla kampanjoiden luominen ja hallinta onnistuu kätevästi. Alustassa on myös riittävästi kapasiteettia ja joustavuutta suurempienkin kävijäpiikkien käsittelyyn.

Tutustu ViidakkoStoreen

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

GDPR sähköpostimarkkinoijalle – mikä muuttuu?

Miten EU:n yleinen tietosuoja-asetus vaikuttaa sähköpostimarkkinointiin, ja kuinka pureskelemme asiaa Postiviidakko-järjestelmässä?

Lue lisää

Kuinka yritykset hyötyvät markkinoinnin automaatiosta?

Koodiviidakko toteutti toukokuussa 2017 kansainvälisen kyselytutkimuksen markkinoinnin automaatiosta. Kysely suunnattiin markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, ja siihen vastasi yhteensä 421 yritysedustajaa.

Lue lisää

Tietoiskuja ja hattaraa Markkinoinnin viikolla 2016

Aiemmin Markkinointiviestinnän viikkona tunnettu tapahtuma uudisti nimensä ja paikkansa. Vuoden 2016 tapahtuma järjestettiin Pasilan Messukeskuksessa ja keräsi yli 5000 kävijän ennätysyleisön. Koodiviidakko osallistui messuille oman tietoiskulavansa voimin ja kaksipäiväisen rupeaman aikana tarjosimme satoja annoksia omenahattaraa sekä tietysti markkinoinnin ja viestinnän tietoiskuja, joita kävi seuraamassa valtava joukko ihmisiä.

Lue lisää

Mobiilikehityksen nykytila ja tulevaisuus

Älypuhelinten voittokulun myötä mobiilipalveluiden määrä räjähti käsiin vuosikymmenen taitteessa ja viimeisen viiden vuoden aikana olemme nähneet mobiililaitteiden muuttuvan lisälaitteesta usein eniten käytetyksi online-välineeksi. Mitkä tekijät ja konseptit muokkaavat mobiilipalveluiden kehitystä jatkossa ja mikä niiden merkitys on markkinoijalle?

Lue lisää

9 askelta: näin teet onnistuneen verkkosivu-uudistuksen

Tavoitteiden määrittelystä palveluntarjoajan valintaan – mitä verkkosivu-uudistuksessa tulee ottaa huomioon, ja miltä näyttää onnistunut verkkosivujen uudistusprojekti?

Lue lisää