Case Avis

1. Esittely

1. Esittely Max Lindholm Kokemuksestani voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen Postiviidakkoon. Se on helppo, nopea ja etenkin selkeä työkalu. Max Lindholm Sales & Marketing Advisor, Avis

Avis on maailmanlaajuinen autovuokrausketju, joka palvelee yli 160 eri maassa ja yli 5000 vuokrauspisteessä. Avisin "We Try Harder" kuuluu maailman viiden tunnetuimman sloganin joukkooon. "WeTryHarder" ei ole vain slogan, vaan se on Avisin palvelulupaus ja koko toiminnan perusta.

2. Tavoitteet ja haasteet

Ville Lehtoniemi Panostamme Koodiviidakolla jatkuvasti viestien läpimenoon. Tämä työ vaatii sekä aktiivista tietoturva-asioiden seuraamista että jatkuvaa tuotekehitystä. Ville Lehtoniemi Account Director, Koodiviidakko Oy

Avisilla on laaja asiakaskunta, jota yritys halusi lähestyä sähköisillä uutiskirjeillä. Kirjeiden tavoitteena oli rakentaa suhteita sekä ylläpitää säännöllistä yhteyttä asiakkaiden ja prospektien kanssa. Uutiskirjeiden lähettämistä haluttiin helpottaa niin, ettei viestien laatimiseen tarvitsisi käyttää paljoa aikaa ja henkilöstöresursseja. Näin ollen yksi hankinnan tärkeimmistä seikoista oli uuden työkalun käyttäjäystävällisyys. Olennaisena pidettiin myös työkalun luotettavuutta laajojen kohderyhmien tavoittamisessa.

3. Toteutus

3. Toteutus Max Lindholm Postiviidakko on vastannut odotuksiamme mainiosti. Kaikki mitä olemme halunneet tehdä on myös onnistunut. Max Lindholm Sales & Marketing Advisor, Avis

Koodiviidakon Postiviidakko-työkalu vakuutti Avisin käyttäjäystävällisyydellään. Drag & Drop -editorin avulla on kätevä muokkailla uutiskirjeiden sisältöä ja rakennetta kunkin kirjeen tarpeita vastaavaksi. Hetivalmiin kirjepohjan ansiosta tarvitsee vain lisätä sisältö ja lähettää kirje.

Myös tilaajakannan hallinnoinnin on koettu helpottuneen Postiviidakon käyttöönoton myötä. Erityisesti messut ovat osoittautuneet loistavaksi keinoksi kerätä uusia tilaajia uutiskirjeelle. Messupäivän jälkeen uudet yhteystiedot viedään Postiviidakkoon Excel-tiedostona ja hyödynnetään jälkimarkkinointitoimenpiteissä.

4. Lopputulos

4. Lopputulos Ville Lehtoniemi Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa liidien generointiin. Se myös kaventaa myynti- ja markkinointitoimintojen kuilua tuomalla ne lähemmäs toisiaan. Ville Lehtoniemi Account Director, Koodiviidakko Oy

Kuten Avisilla toivottiin, uutiskirjeiden koostaminen ja lähettäminen vie nyt huomattavasti vähemmän aikaa kuin ennen. Postiviidakon avulla kohderyhmät tavoitetaan tehokkaasti sekä tyylillä. Uutiskirjeistä on saatu suoraan myös uusia asiakaskontakteja.

  • Sähköpostimarkkinointikampanjat ovat johtaneet yhteydenottoihin
  • Käyttäjäystävällinen työkalu säästää yrityksen aikaa ja resursseja

Asiakkaiden suusta

Halusimme laadukkaan asiapohjaisen uutiskirjeen, joka on asiakkaille miellyttävä lukea. Laitamme henkilöstötuottavuuden teemaan kohdistuvan tiedotteen kerran kuukaudessa. Koodiviidakon Postiviidakko palvelulla uutiskirjeiden tekeminen ja jakelu käy vaivattomasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Postiviidakon toimintaan ja Koodiviidakon palveluun.
Marko Kesti Toimitusjohtaja, Mcompetence
Postiviidakon tuki-chatti toimii kun rasvattu, vastausta ei ikinä tarvitse odottaa ja akuuttiin ongelmaan saa ratkaisun heti. Tämänkaltaisen reaaliaikaisen tukipalvelun tarjoaminen asiakkaille on nykypäivää! Postiviidakon moitteettomasti toimivan tukipalvelun kanssa asioinnin jälkeen on vaikeaa enää tyytyä odottelemaan sähköpostivastauksia seuraavana päivänä tai jonottelemaan puhelimessa.
Anna Mäkelä Viestintäpäällikkö, IAB Finland ry

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, pyydä demo ja tutustu Postiviidakkoon tarkemmin.

Parhaan käsityksen Postiviidakon käyttöliittymästä ja ominaisuuksista saat näkemällä ja kokeilemalla sitä itse. Vinkkaamalla meille kiinnostuksesi saat ilmaisen esittelyn Postiviidakosta – paikan päällä omalla toimistollasi tai vaikka online-yhteydessä. Takaamme, että nähtyäsi Postiviidakon et tule pettymään! 

Kokeile ilmaiseksi Ota yhteyttä

Haluan kehittää viestintääni

Sähköposti:
Yritys: