Tiedote

Koodiviidakko esiintyjänä "Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi" -tehokurssilla

Ota yhteyttä
Koodiviidakko esiintyjänä Sähköpostimarkkinointi rakentaa osaltaan asiakaskokemusta - siksi sen tulee niveltyä tarkasti yrityksen muuhun viestintään.

Uuden sukupolven sähköpostimarkkinointi on oikein kohdistettua ja interaktiivista. Interaktiivisuus on sähköpostimarkkinoinnin elinehto. Se mahdollistaa viestinnän ja viestien entistä tarkemman kohdistamisen ja henkilökohtaisuuden. Sähköpostimarkkinointi rakentaa osaltaan asiakaskokemusta - siksi sen tulee niveltyä tarkasti yrityksen muuhun viestintään.

Kurssin esiintyjät kattavat esityksissään kaikki nämä osa-alueet: sähköpostimarkkinoinnin rooli, lakiasiat, tiedottaminen, rekisterien hallinta, integraatiot järjestelmien välillä, markkinoinnin automaatio, analysointi ja seuranta.

Koulutus järjestetään Paasitornissa Helsingissä.

Oliko artikkeli mielestäsi mielenkiintoinen?

Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, joka sisältää aina uusimmat mielenkiintoiset artikkelit.

Tilaa uutiskirje tästä

Lisää uutisia

Nähdään Markkinoinnin viikolla

Koodiviidakko osallistuu jo kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatulle Markkinoinnin viikolle. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa. Tustustu tietoiskulavamme mielenkiintoisiin asiantuntijapuheenvuoroihin.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän viikko keräsi alan ammattilaiset yhteen

Olimme viidennen kerran mukana Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestetyllä Markkinointiviestinnän viikolla. Suurkiitos kaikille messuvieraillemme!

Lue lisää

Osallistu Verkkokauppa-Akatemian maksuttomaan webinaariin 8.10.2015

Miten sähköpostimarkkinoinnilla voidaan tukea tehokkaasti sähköistä liiketoimintaa? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin!

Lue lisää

Nähdään Markkinointiviestinnän viikolla

Koodiviidakko osallistuu viidettä kertaa Helsingin Wanhassa Satamassa 22.-23.9.2015 järjestettävälle Markkinointiviestinnän viikolle. Tervetuloa kuulemaan digiviestinnän uusimmat tuulet!

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin aamiaiskiertue sai odotettua jatkoa

Koodiviidakon suosittu digiaamu-roadshow käväisi tänä syksynä Helsingissä ja Turussa. Lue blogistamme tunnelmia tapahtumista sekä kävijöiden ajatuksia digimarkkinoinnista nyt ja huomenna.

Lue lisää